Komiker: Jeg er ligesom One Direction

Den midaldrende skuespiller Will Ferrell er lige så populær hos teenagerne som boybandet One Direction - det mener han i hvert fald selv.

Komiker: Jeg er ligesom One Direction

Umiddelbart er der ikke megen lighed mellem skuespiller og komiker Will Ferrell og de fem drenge i boybandet, One Direction.

Men ifølge skuespilleren selv, så har han mere til fælles med Niall, Zayn, Liam, Harry and Louis, end man sådan lige skulle tro.

- Jeg er den 46-årige version af One Direction. Alle fem af dem samlet i en midaldrende mand, siger komikeren til Female First.

Det er den fælles evne til at vække hysteri blandt teenagere, der får Ferrell til at føle et åndeligt fællesskab med de fem popdrenge, fortæller skuespilleren.

Han husker særligt én begivenhed i Seattle, hvor teenageres begejstring over ham skabte stort postyr.

- Vi havde været ude og spise, og da vi går fra restauranten, har der samlet sig en hel hob af gymnasieunger udenfor, fortæller han og fortsætter:

- Der var et panel, der blokerede udsigten ind i restauranten, og de stod og hoppede op og ned for at få et glimt af os.

Will Ferrell vender snart tilbage til det store lærred i rollen som nyhedsværten Ron Burgundy i efterfølgeren til komedien Anchorman.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.