Kommunal håndsrækning til URT

Thisted Kommune giver 6000 kr. og hjælp til økonomisk rådgivning til det kriseramte spillested

URT får 6000 kr. i støtte til forårets arrangementer. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

URT får 6000 kr. i støtte til forårets arrangementer. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Ungdomsrådet i Thy (URT) får en økonomisk håndsrækning fra Thisted Kommune i form 6000 kr. til forårets arrangementer.

Samtidig lover kommunen at hjælpe det kriseramte spillested med hjælp til håndtering af bilag og rådgivning om bogføring og regnskabskrav.

Det er erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalget, som har besluttet at støtte URT - som ifølge formanden, Niels Jørgen Pedersen (V), betyder meget for ungdomslivet i Thy: - URT giver de unge mulighed for at stå på egne ben og prøve nye udfordringer. Derfor vil vi gerne bakke op om de gode muligheder, som foreningen giver, siger Niels Jørgen Pedersen.

URT havde søgt kommunen om en underskudsdækning på 20.000 kr. - eller cirka halvdelen af foreningens økonomiske udeståender. Den ansøgning er ikke imødekommet, men foreningen har i forvejen en stående bevilling på 10.000 kr. fra kommunen, som kan udbetales ”når som helst”.

Sammen med den kommunale støtte opfordrer kommunen URT til at ændre vedtægterne, så der kan etableres et ”økonomisk ansvarligt formandskab” - og at der bliver mulighed for at opsamle erfaringerne fra år til år.

Den kommunale håndsrækning kommer samtidig med, at en privat virksomhed - AB Metal - har taget initiativ til en støttekoncert for URT. Koncerten finder sted 28. februar i en af virksomhedens fabrikslokaler.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.