Kommunalvalgkamp på fysikken

Politikere dyster på cykler i Vilsted fredag aften

Vores små skoler har hårde tider, så når de kalder, må vi møde op. Jeg ser frem til en hyggelig aften med både store og små, siger Ib Johansen (S)

Vores små skoler har hårde tider, så når de kalder, må vi møde op. Jeg ser frem til en hyggelig aften med både store og små, siger Ib Johansen (S)

VILSTED:Kommunalvalgkampen er for alvor gået i gang i Vesthimmerland - i hvert fald kan man i aften se den første FYSISKE dyst mellem borgmesterkandidaterne når Knud Kristensen (K), Pernille Vigsø Bagge (SF), Per Bach Laursen (V) og Ib Johansen (S). De dyster på cykel fredag 21. juni kl. 18.30 ved Vilsted Friskoles store sponsorcykelløb, hvor der samles ind til skolens legeplads.

Fra kl. 17.30 serveres der pølser, mens øl og vand kan købes. Starten går fra sportspladsen/stadion i Vilsted.

Udover kandidaterne cykler skolens børn for at samle ind til legepladsen.

Borgmester Knud Kristensen udtaler: ”Jeg kommer gerne og støtter op om en god sag, og er sikker på at jeg giver de andre baghjul, mens pengene kommer friskolens børn til gode”

SFs Pernille Vigsø Bagge: ”Det er vigtigt at der vises initiativ i de små bysamfund, i en tid hvor folk flytter sig mod større byer. Uden dette engagement er der ingen udvikling, så tak til friskolen for at løfte i flok.”

Per Bach Laursen (V): ”God idé med et sponsorcykelløb. Det er kreativt, sundt og udtryk for fællesskab. Jeg kommer gerne og cykler for en god sag”

Ib Johansen (S): ”Vores små skoler har hårde tider, så når de kalder, må vi møde op. Jeg ser frem til en hyggelig aften med både store og små.”

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.