Kommunen er klar med flere penge til Thisted FC

TFC Elite står til at få 50.000 kr. ekstra fra Thisted Kommune

Fest på Lerpytter, da Thisted FC’s oprykning til 1. division var en kendsgerning i maj sidste år. Nu ser det ud til, at klubbens kommunale sponsorat vil blive forhøjet med 50.000 kr. Arkivfoto: Bo Lehm

Fest på Lerpytter, da Thisted FC’s oprykning til 1. division var en kendsgerning i maj sidste år. Nu ser det ud til, at klubbens kommunale sponsorat vil blive forhøjet med 50.000 kr. Arkivfoto: Bo Lehm

THISTED:Da Thisted FC sidste år rykkede op i 1. division, blev det belønnet med en forhøjelse af Thisted Kommunes sponsorat til TFC Elite fra 220.000 til 300.000 kr.

Thys bedste fodboldhold har som bekendt klaret sig godt i landets næstbedste række, og nu står Thisted FC Elite til at få lagt yderligere 50.000 kr. oven i tilskuddet fra kommunen.

Det er i hvert fald indstillingen fra teknik- og erhvervsforvaltningen inden erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalgets møde onsdag. Og på forhånd er formanden for udvalget, Niels Jørgen Pedersen (V), indstillet på, at klubben skal have pengene.

- Der er mange betingelser knyttet til sponsoratet, og med flere tv-kampe vil kommunen blive set. Så jeg tror, at de markedsføringskroner er givet godt ud, siger han.

Niels Jørgen Pedersen påpeger også, at kommunen - ligesom tidligere år - får mulighed for at invitere alle kommunens borgere til en gratis hjemmekamp med Thisted FC.

Med den ekstra sponsorstøtte vil Thisted FC i øvrigt blive ligestillet med Mors-Thy Håndbold, der også får 350.000 kr. fra Thisted Kommune.

Koster en frygtelig masse

Niels Jeppesen, formand for Thisted FC Elite, glæder sig naturligvis over udsigten til ekstra sponsormidler fra kommunen. Og han påpeget, at det i høj grad er klubbens satsning på eliten i ungdomsårgangene, som vil få glæde af pengene.

- Elitearbejdet koster en frygtelig masse penge til både trænere, der skal sendes på de rigtige kurser, til fysioterapeuter pog alt muligt andet. Så 50.000 kroner ekstra vil betyde rigtig meget, siger Niels Jeppesen.

Med den aktuelle placering i toppen af 1. division regner klubben at få dobbelt så meget tv-tid som tidligere forventet.

På stadion vil markedsføringen i øvrigt blive styrket med en ny, ca. syv gange tre meter stor skærm, som ventes sat op på Sparekassen Thy Arena inden sæsonstart. Storskærmen vil også kunne bruges til at vise f. eks. mål i langsom gengivelse.

Ifølge den nye sponsoraftale skal kommunens støtte ned på 300.000 kr. igen, hvis TFC rykker ned i 2. division.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.