Morsø

Kommunen har valgt leder til nyt børnehus

Trine Kruse Bro skal opbygge daginstitution på M. C. Holms Skole

Trine Kruse Bro, 42 år, er blevet ansat som leder af den nye daginstitution på M. C. Holms Skole.Arkivfoto

Trine Kruse Bro, 42 år, er blevet ansat som leder af den nye daginstitution på M. C. Holms Skole.Arkivfoto

NYKØBING:Trine Kruse Bro, 42 år, er blevet ansat som leder af den nye daginstitution på M. C. Holms Skole.

Trine Kruse Bro, der er uddannet pædagog, har gennem en årrække været ansat i Morsø Kommune - de seneste tre år leder af Elsøvejs Børnehave i Nykøbing.

Den nye daginstitution på M. C. Holm åbner 1. april 2016. Strukturændringerne på børneområdet betyder, at der flyttes børn og personale fra børnehaverne Marollebo, Elsøvej, Dueholm og Unikken til den nye daginstitution. Der vil blive plads til 24 vuggestuebørn og 160 børnehavebørn.

Trine Kruse Bro forventes at tiltræde stillingen pr. 1. oktober. Frem til 1. april, hvor den nye daginstitution åbner, vil hun også varetage ledelsen af Elsøvejs Børnehave.

- Trines erfaring, faglige og personlige kompetencer gør, at vi i ansættelsesudvalget trygt har valgt Trine til at lede arbejdet med at skabe en ny daginstitution på M. C. Holm sammen med personale, forældre og børn, siger Lauge Larsen (S), formand for børne- og kulturudvalget i Morsø Kommune.

- Det er vigtigt for os, at Trine starter i jobbet her i efteråret, så hun kan varetage det store forberedelsesarbejde, som rummer alt fra planer for flytning, dannelse af de nye personale- og børnegrupper, udvikling af profilen og det pædagogiske indhold i den nye daginstitution og mange andre opgaver, siger Lauge Larsen.

Der var 12 ansøgere til stillingen som daginstitutionsleder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst