Kommunen har valgt leder til nyt børnehus

Trine Kruse Bro skal opbygge daginstitution på M. C. Holms Skole

Helle Mogensen
Trine Kruse Bro, 42 år, er blevet ansat som leder af den nye daginstitution på M. C. Holms Skole.Arkivfoto
Morsø 4. september 2015 10:58

NYKØBING: Trine Kruse Bro, 42 år, er blevet ansat som leder af den nye daginstitution på M. C. Holms Skole.

Trine Kruse Bro, der er uddannet pædagog, har gennem en årrække været ansat i Morsø Kommune - de seneste tre år leder af Elsøvejs Børnehave i Nykøbing.

Den nye daginstitution på M. C. Holm åbner 1. april 2016. Strukturændringerne på børneområdet betyder, at der flyttes børn og personale fra børnehaverne Marollebo, Elsøvej, Dueholm og Unikken til den nye daginstitution. Der vil blive plads til 24 vuggestuebørn og 160 børnehavebørn.

Trine Kruse Bro forventes at tiltræde stillingen pr. 1. oktober. Frem til 1. april, hvor den nye daginstitution åbner, vil hun også varetage ledelsen af Elsøvejs Børnehave.

- Trines erfaring, faglige og personlige kompetencer gør, at vi i ansættelsesudvalget trygt har valgt Trine til at lede arbejdet med at skabe en ny daginstitution på M. C. Holm sammen med personale, forældre og børn, siger Lauge Larsen (S), formand for børne- og kulturudvalget i Morsø Kommune.

- Det er vigtigt for os, at Trine starter i jobbet her i efteråret, så hun kan varetage det store forberedelsesarbejde, som rummer alt fra planer for flytning, dannelse af de nye personale- og børnegrupper, udvikling af profilen og det pædagogiske indhold i den nye daginstitution og mange andre opgaver, siger Lauge Larsen.

Der var 12 ansøgere til stillingen som daginstitutionsleder.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...