Kommunen: Kig efter vore skoler

Borgere og brugere opfordres til at holde øje i ferieperioderne

Denne plakat med navn og telefonnummer på en kontaktperson kommer op at hænge ved alle skoler i kommunen.

Denne plakat med navn og telefonnummer på en kontaktperson kommer op at hænge ved alle skoler i kommunen.

HJØRRING:Snart går alle skolebørn på sommerferie, og så kommer kommunens mange skoler til at ligge uforstyrret hen i flere uger.

Det betyder også, at risikoen for skader på skolen vokser, fordi der i sommerperioden ikke er det samme opsyn med bygningerne, som der er til hverdag.

For første gang går Hjørring Kommne nu offentligt ud med en opfordring til skolens brugere og borgere i det hele taget om at holde et ekstra øje med de mange tomme skolebygninger.

- Vi vil gerne have alle borgere og alle brugere til at tage ejerskab for for skolebygningerne. Det er vores fælles ejendom, og så kan vi også lige så godt hjælpes ad med at passe på dem, lyder opfordringen fra Peter Hjørringgaard fra kommunens forsikringsafdeling.

Alle landets kommuner har fået tilsendt en plakat fra forsikringsselskabet Gjensidige for at udbrede budskabet om, at det nytter at hjælpe.

Det er aftalt med kommunens skoler, at plakaten bliver hængt op ved skolernes hovedindgange med navn og telefonnummer på en kontaktperson på skolen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.