Jammerbugt

Kommunen skærer igennem

Forskellige regler for beskæring af træer langs vandløb i de gamle kommuner skal ensrettes i Jammerbugt

Fremover skal lodsejerne langs kommunale vandløb i Jammerbugt selv stå for beskæring og bortskaffelse. ?Arkivfoto: Bente Poder

Fremover skal lodsejerne langs kommunale vandløb i Jammerbugt selv stå for beskæring og bortskaffelse. ?Arkivfoto: Bente Poder

JAMMERBUGT:De gamle kommuner: Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev, som Jammerbugt består af, var ikke enige om, hvem der beskar langs kommunale vandløb eller betalte for arbejdet. I nogle tilfælde var det lodsejer i andre kommunen, mens lodsejer bortskaffede affald. Fremover vil alt beskæring og bortskafning være lodsejernes ansvar.

Kommunen har 500 kilometer kommunale vandløb. Hvor ofte der beskæres afhænger af hvilke vækster, der er langs vandløbet og hvordan de står placeret, men der kan gå år imellem.

Hvis træer og buske ikke beskæres og væltede træer ikke fjernes, kan Jammerbugt Kommune påbyde lodsejeren at gøre det eller udføre det for lodsejerens regning.

Eventuelle indsigelser og ændringsforslag til forslaget om nye regler for beskæring langs kommunale vandløb kan indgives inden for 8 uger. Efter fremlæggelsesperiodens udløb vedtager vandløbsmyndigheden regulativet under hensyntagen til indsigelser og ændringsforslag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.