Kommunen vil have flere svar

Der skal mere kød på sundhedsundersøgelse

Hvordan har du det med madvaner, alkoholforbrug, rygning, familien og helt generelt? Mariagerfjord vil gerne have flere svar hjem på den landsdækkende spørgeskema-undersøgelse.

Arkivfoto

Hvordan har du det med madvaner, alkoholforbrug, rygning, familien og helt generelt? Mariagerfjord vil gerne have flere svar hjem på den landsdækkende spørgeskema-undersøgelse. Arkivfoto

MARIAGERFJORD:40 procent af de adspurgte borgere i Mariagerfjord Kommune har nu svaret på den nationale spørgeskema-undersøgelse, ”Hvordan har du det? 2013”, som 35.700 tilfældigt udvalgte nordjyder modtog med posten først i februar.

Undersøgelsen foregår i alle landets kommuner og sætter i 78 spørgsmål fokus på borgernes sundhed, trivsel og sygdom – lige fra madvaner og alkoholforbrug over familieforhold til generel trivsel. Undersøgelsens resultater bruges til at tilrettelægge sundhedstilbud ud fra tendenser og behov fra undersøgelsen.

Det er fint med de, der har svaret, men der skal flere til, hvis politikere og embedsmænd skal have et brugbart redskab at planlægge efter.

Det er anden gang, at landets regioner og kommuner laver denne storstilede spørgeskema-undersøgelse, som finder sted hvert fjerde år.

Når man svarer på spørgeskemaet, har man samtidig mulighed for at vinde diverse præmier, lokker kommunen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.