Kommunens folk tæller skridt

254 medarbejdere i Jammerbugt Kommune deltager i sund kampagne

Henrik Strømgaard
Medhjælper Stine Kjeldsen (til venstre) og sundhedssekretær Tina Charlotte Godsk Leed fra sundhedsafdelingen i Brovst glæder sig over, at hele 254 kommunale medarbejdere er med i tæl skridt-kampagnen. PR-foto
EMNER 24. september 2014 11:40

JAMMERBUGT: Jammerbugt Kommune er godt i gang med en kampagne, som har deltagelse af 254 medarbejdere fra flere forskellige afdelinger. Det er lige fra gartnere over kontoransatte til dagplejere.

Kampagnen går ud på at tælle skridt, og den er et samarbejde med Dansk Firma Idræts Forbund. Formålet er, at alle skal blive bevidste om, hvor meget eller hvor lidt vi bevæger os i hverdagen.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man går 10.000 skridt, og gerne mere, om dagen. Men for mange er det en øjenåbner at konstatere, hvor få skridt de går på en normal arbejdsdag. Særligt folk med stillesiddende arbejde skal gøre en ekstra indsats for at nå op på 10.000 daglige skridt.

Med kampagnen - og skridttællere - skulle medarbejderne i Jammerbugt Kommune gerne blive motiverede til at komme op fra stolen og ud at gå. Alle, der opnår mindst 10.000 skridt i 11 af kampagnens 21 dage, er med i lodtrækningen om helt op til 50.000 kroner. Ligeledes kan der vindes præmier internt fra sundhedsordningen i kommunen.

Tovholderne, sundhedssekretær Tina Charlotte Godsk Leed og medhjælper Stine Kjeldsen, fra sundhedsafdelingen er glade for den store interesse for kampagnen, der varer til og med uge 40.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...