Sæby

Koncert med Mahalia Jackson Tribute

Skæve Kirke for besøg af spændende orkester

Der er Koncert i Skæve kirke Torsdag 14. marts kl. 19.30 med Mahalia Jackson Tribute.

Der er Koncert i Skæve kirke Torsdag 14. marts kl. 19.30 med Mahalia Jackson Tribute.

SÆBY:Orkesteret Mahalia Jackson Tribute spiller kendte negro- og gospelnumre af Mahalia Jackson i egne arrangementer og skaber en atmosfære af nærvær og intensitet. Og Musikken udføres med stor nerve og sjæl.

Mahalia Jackson Tribute blev dannet i 2011, som var 100-året for den store gospelsangerinde Mahalia Jacksons fødsel - og det består af meget erfarne og kompetente musikere, nemlig Margrete Grarup (vocal), Jakob Mygind (sax), Ole Bech (guitar) og organist i Skæve kirke, Niels Ole Sørensen (Hammond B3).

Margrete Grarup har et stort vokalt overskud og er berømt for en nærværende jazzfeel og intens soulpower. Hun spiller blandt meget andet i Hasseris kirkes orkester.

Jakob Mygind har sin helt egen - og meget følsomme - saxofonsound. Han er kendt fra mange sammenhænge i det Nordjyske musikliv - bl.a. Match Brothers og Hasseris kirkes orkester.

Ole Bech er garant for et roligt og sikkert guitarspil med forrygende soli, pakket ind i underspillet intensitet. Han er også fast medlem af Hasseris kirkes orkester.

Allestedsnærværende Niels Ole Sørensen er organist i Bangsbostrand og Skæve Kirker og spiller han hammondorgel i mange forskellige sammenhænge - både kirkejazz og funky souljazz.

Tag med til en spændende koncert.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.