Konfirmand-mode lokkede

250 mødte op til messe i Nibe

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NIBE:Med 250 tilskuere på plads i den ny Nibe-hal til konfirmationsmesse kunne Nibe Handelsforening inkassere en klokkeklar succes, der næppe kan undgå at få en fortsættelse næste år.

Publikum var aldersmæssigt bredspektret. Således var der både kommende konfirmander og deres forældre, større og mindre søskende, bedsteforældre og pårørende. Det betød ikke alene stort bifald til det indledende modeshow, men også at samtlige tilskuerpladser var fyldt op.

Efterfølgende var der travlhed i de 24 stande, som de lokale handlende havde etableret jævnt fordelt i hallen, og der vankede i flere af disse smagsprøver og lækkerier, ligesom de aktuelle modestrømninger kunne studeres af såvel konfirmander som forældre.

Formanden for handelsforeningen, Bjarne Svendsen, havde det helt store smil på, da NORDJYSKE traf ham under modeopvisningen, hvor temaet naturligvis knyttede sig til konfirmationer, og hvad dertil hører.

- Det er fantastisk, det her. Vi havde for to dage siden kun solgt 125 billetter, men siden er det gået rigtig stærkt, jublede en storsmilende Bjarne Svendsen og sendte formentlig en venlig tanke til messens bagmænd, Anne Kathrine Outzen, Tea Langgaard, Lotte Andersen og Lars Kirk Larsen. Flemø

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.