Konfirmanderne klippede den røde snor

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Inden den officielle indvielse var der tid til en rask sneboldkamp og lidt leg. Foto: Niels Helver

Tirsdag den 3. maj blev det første spadestik taget til en ny velfærdsbygning og Sognehus ved Astrup Kirke på Kirkestien 6. Nu er byggeriet afsluttet, og i torsdags blev bygningen indviet. Det var fem af årets konfirmander, der klippede den røde snor og dermed markerede, at Velfærdsbygningen er klar til brug.

Velfærdsbygningen er bygget til, at graveren og hans medhjælper kan have et sted, hvor de kan spise frokost, tage bad, klæde om samt stå varmt og tørt, når de vedligeholder den store maskinpark og laver pynt til gravstederne. Bygningen er dog så fleksibelt indrettet, at den også kan anvendes som et lille Sognehus, hvor konfirmanderne kan undervises, og der kan afholdes mindre møder. Større arrangementer foregår fortsat i Astrup Forsamlingshus.

Til indvielse var alle børn fra Astrup-Sønderskov Friskole inviteret sammen med konfirmanderne. De var også med, da det første spadestik blev taget. Formanden for Menighedsrådet Niels Munkbak Andersen holdt indvielsestalen. Efter "I østen stiger solen op" var sunget akkompagneret af organist Carsten Kær på harmonika, klippede konfirmanderne den røde snor, og så var der pølsehorn, frugt og saftevand til alle.

En festlig indvielse, der i søndags den 13. november blev efterfulgt af et Åbent Hus arrangement med lidt godt til ganen efter formiddagens gudstjeneste.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.