Konfirmanderne klippede den røde snor

Niels Helver
Alle børn fra Astrup-Sønderskov Friskole, konfirmanderne og hele Astrup by var inviteret til den festlige indvielse af den nye Velfærdsbygning. Foto: Niels Helver
14. november 2016 08:42

Tirsdag den 3. maj blev det første spadestik taget til en ny velfærdsbygning og Sognehus ved Astrup Kirke på Kirkestien 6. Nu er byggeriet afsluttet, og i torsdags blev bygningen indviet. Det var fem af årets konfirmander, der klippede den røde snor og dermed markerede, at Velfærdsbygningen er klar til brug.

Velfærdsbygningen er bygget til, at graveren og hans medhjælper kan have et sted, hvor de kan spise frokost, tage bad, klæde om samt stå varmt og tørt, når de vedligeholder den store maskinpark og laver pynt til gravstederne. Bygningen er dog så fleksibelt indrettet, at den også kan anvendes som et lille Sognehus, hvor konfirmanderne kan undervises, og der kan afholdes mindre møder. Større arrangementer foregår fortsat i Astrup Forsamlingshus.

Til indvielse var alle børn fra Astrup-Sønderskov Friskole inviteret sammen med konfirmanderne. De var også med, da det første spadestik blev taget. Formanden for Menighedsrådet Niels Munkbak Andersen holdt indvielsestalen. Efter "I østen stiger solen op" var sunget akkompagneret af organist Carsten Kær på harmonika, klippede konfirmanderne den røde snor, og så var der pølsehorn, frugt og saftevand til alle.

En festlig indvielse, der i søndags den 13. november blev efterfulgt af et Åbent Hus arrangement med lidt godt til ganen efter formiddagens gudstjeneste.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...