Kongebolden spiller igen

Fire ”konger” spiller golf sammen som optakt til European Tour turneringen i Gatten senere i august

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GATTEN:Der bliver igen i år tale om en ægte kongebold, når der onsdag 19. august spilles pro-am turnering som optakt til anden udgave af European Tour Golfturneringen Made in Denmark i Gatten.

Publikum vil nemlig kunne se fire ”konger” - de samme som sidste år - spille golf med start klokken 7.30 på hul 10.

De fire ”konger” er Le Mans kongen Tom Kristensen, Danmarks golfkonge Thomas Bjørn, Dynekongen Lars Larsen og endelig Danmarks kommende konge Kronprins Frederik.

- Vi er glade for at Kronprins Frederik igen i år, ønsker at tage aktivt del i Made in Denmark. Det betyder meget for turneringen og for Himmerland Golf & Spa Resort, at vores protektor på den måde er synlig og en del af begivenheden, siger Claus Birk Larsen, Direktør i Himmerland Golf & Spa Resort.

Næsten udsolgt

Selve golfturneringen spilles i dagene fra 20. august til 23. august, og der meldes lige nu om næsten udsolgt på partoutbilletter.

- Der er blot omkring 500 tilbage af billetterne, der giver adgang til alle fem dage ved Made in Denmark. Jeg var glad, og en smule overrasket, over den fantastiske opbakning publikum viste Made in Denmark sidste år, og at danskerne igen i år bakker så flot om turneringen, er jeg meget stolt over, siger promotor Flemming Astrup.

Flemming Astrup vurderer, at de sidste partoutkort er solgt inden ugen er omme, så hvis man vi opleve hele golffesten i Himmerland, så er det nu man skal købe sin billet.

Med kronprinsens ankomst og spil i kongebolden, ja så kan promotoren meget vel få ret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden