Konkurrent sikrer 25 job

Due Plast i Løgstør overtaget af konkurrent efter konkurs

Lasse Damsgaard
I går morges blev de tidligere medarbejdere på Due Plast i Løgstør ringet op og fik den glade besked om, at de kunne starte igen - under ny ejer. Foto: Lasse Damsgaard
Virksomhedsøkonomi 3. september 2013 08:16

LØGSTØR: 25 af 30 arbejdspladser blev mandag sikret på Løgstør-virksomheden Due Plast i Løgstør, efter konkurrenten Berg & Probeco, der også holder til i Løgstør, overtog virksomheden.

Due Plast gik konkurs onsdag i sidste uge og de ansatte stod pludselig uden arbejde.

Efter konkursen onsdag indkaldte kreditorerne fredag til budrunde og Berg & Probeco var en af de virksomheder, der blev indbudt til at give bud på Due Plast. Der har været forhandlet intenst hen over weekenden for at finde en løsning.

Brød ud

- Due Plast passer godt ind i vores strategi og der er helt klart nogle synergier ved at slå de to virksomheder sammen, så jeg er glad for, at vi har fundet en løsning, siger administrerende direktør Kim Berg fra Berg & Probeco.

Kim Berg er selv tidligere ledende medarbejder på Due Plast. Han brød i sin tid ud og startede sig egen virksomhed i Løgstør.

Due Plast producerer kontorartikler - blandt andet ringbind, skilleblade, løsblade, mapper, omslag, lommer og emballage i plast og karton.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...