Konkurrenter pudser DBU på Brønshøj

Tre af rivalerne i toppen har bedt unionen om at tjekke klubbens økonomi

Brønshøj - her i kamp i Hjørring - har fået tre konkurrenter på nakken i det økonomiske spil. Foto: Bente Poder

Brønshøj - her i kamp i Hjørring - har fået tre konkurrenter på nakken i det økonomiske spil. Foto: Bente Poder

KØBENHAVN:Tre af Brønshøjs konkurrenter i toppen af 1. division har henvendt sig til DBU med en opfordring om at kigge traditionsklubbens økonomiske gebærden efter i sømmene. Det skriver BT lørdag.

Ifølge avisen er det Vejle Boldklub Kolding, Viborg FF og Lyngby Boldklub, der har indsendt et fælles klagebrev til DBU, hvori de anklager Brønshøj for at føre kreative og ”konkurrenceforvridende” kørepengeordninger.

- Jeg kan bekræfte, at det er en sag, vi behandler i øjeblikket. Vi har en sag på vores bord om Brønshøjs kørepenge, siger Peter Ebbesen, leder af DBUs turneringsudvalg, til BT.

I unåde i forvejen

Hvis DBU vurderer, at Brønshøj har forbrudt sig mod reglerne, er det Disciplinærudvalget, der skal bestemme, hvilke pointmæssige og økonomiske konsekvenser sagen skal have.

Brønshøj har i forvejen været i unåde hos Skat på grund af nogle tvivlsomme kørselspengeordninger til klubbens amatørspillere. Den københavnske klub lovede i den forbindelse at få styr på sagerne. Men Skat overvåger stadig situationen.

Brønshøj er placeret på femtepladsen i de næstbedste danske række. Klubben har fire point op til andenpladsen, som udløser oprykning til Superligaen./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.