Frederikshavn

Konkurs rammer ny multihal

Arbejdet med multihal ved Arena Nord ligger stiller

Arbejdet med multihallen ved Arena Nord står stille ovenpå konkursen af Carlo Sørensen A/S.Arkivfoto: Peter Broen

Arbejdet med multihallen ved Arena Nord står stille ovenpå konkursen af Carlo Sørensen A/S.Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Konkursen hos entreprenør- og byggefirmaet Carlo Sørensen A/S betyder blandt andet en forsinkelse af arbejdet med at få gjort multihallen ved Arena Nord færdig, men elever og lærere fra Nordstjerneskolen kan trods alt glæde sig over, at kommunen har fået en tilladelse til at tage multihallen i brug allerede fra på mandag.

- Med den triste konkurs hos Carlo Sørensen A/S har kommunen nu en ny situation at forholde sig til i forbindelse med multihallen, men vi kan trods alt glæde os over, at myndighederne har givet tilladelse til ibrugtagning, siger Bent Westerberg, chef for ejendomscenteret i kommunen.

- Og det planlagte åbningsarrangement med et årsmøde for Kommunale Beredskabschefer onsdag til fredag med 500 deltagere gennemføres også, men der resterer fortsat formentlig to-tre ugers arbejde, inden multihallen er klar til aflevering.

Styr på spilleregler

Ifølge Bent Westerberg er kommunen i øjeblikket ved at finde ud af formalia og de juridiske spilleregler i forbindelse med færdiggørelsen af multihallen.

- Hvem skal for eksempel gøre arbejdet færdigt, spørger chefen for ejendomscenteret.

Bent Westerberg er ked af udsættelsen men også trist over konkursen hos Carlo Sørensen A/S.

- Det rammer jo også mange underleverandører, og det er synd.

- I kommunen skal vi nu forsøge at få et overblik over, hvordan vi kommer videre med multihallen, men der går formentlig en lille uge, før vi har styr på situationen.

Frederikshavn Kommune har givet 23 millioner kroner, mens Arena Nord har bidraget med seks millioner kroner til multihallen, der rummer to håndboldbaner og et nyt helsecenter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.