Kontanter i containere

Sparekasse flytter ekspeditionen ud i pavillon på Store Torv i Hobro

Den midlertidige pavillon er tæt på at være færdig. Privatfoto

Den midlertidige pavillon er tæt på at være færdig. Privatfoto

Efter 125 år med adgang til penge i den statelige bygning på Store Torv må kunderne i Sparekassen Hobro tage til takke med noget mere ydmyge rammer i den kommende tid. I forbindelse med moderniseringen og udbygningen af hovedsædet bliver ekspeditionen nemlig flyttet ud i en pavillon på torvet. - Håndværkerne skal i de næste måneder have ro til at modernisere sparekassens gamle kompleks og føje det sammen med den nyopførte fløj, forklarer sparekassens administrerende direktør, Per Sønderup. Derfor har sparekassen skabt mulighed for kassebetjening i midlertidige rammer. - Kunder med andre ærinder end kassebetjening er vi i de næste måneder nødt til at henvise til vores nye indgang ud mod Brotorv – hvor der i øvrigt også er en kasse, siger Per Sønderup, der håber på forståelse fra kunderne. - Nogle ting bliver måske lidt mere besværlige i pavillonerne på Store Torv, men vi håber, kunderne accepterer bøvlet i samme pionerånd, som præger sparekassens medarbejdere, siger han. Per Sønderup glæder sig til marts, når sparekassen igen kan slå dørene op, ikke alene til sparekassens historiske bygning på Store Torv, men til hele det nye, sammenhængende hovedkvarter, der nu er mere end dobbelt så stort, som før byggeriet gik i gang for halvandet år siden.