Kontingent stiger en smule

Efter mange år med et kontingent på det samme niveau, så blev de fremmødte til generalforsamlingen i Aabybro Borgerforening enige om, at godkende bestyrelsens forslag om, at kontingentet forhøjes fra 100 til 130 kroner per husstand.

I sin beretning kom formand John Eskerod ind på det forgangne års begivenheder, hvor borgerforeningen blandt andet har sørget for, at der var et juletræ på Torvet og opstillet flagalle blandt andet ved konfirmationer og Aabybro IFs årlige sponsorcykelløb. Desværre betød det våde vejr at sidste års sankthans arrangement måtte aflyses.

Desuden blev der efter opfordring fra formanden holdt et minuts stilhed for afdøde æresmedlem Tage Due.

Under generelforsamlingen var der forslag fra Jørn Baandrup om, at borgerforeningen gik ind i en arbejdsgruppe, der skal forhindre nedslidningen af Skipper Clements Høj, og at der i stedet sker en restaurering af højen, ligesom der bliver etableret et stisystem i området.

Efter skriftlig afstemning blev forslaget afvist med 25 stemmer imod, tre for og to blanke stemmer.

Desuden var kommunalbestyrelsesmedlem Jens Jungersen (V) inviteret til at fortælle om udviklingen i Aabybro. Han kunne oplyse, at byen er i vækst befolkningsmæssigt og flere forretninger - også nye dagligvarebutikker - er interesserede i at komme til byen.

Han fremhævede den nye skole og afviste efter et spørgsmål fra salen, at Aabybro Skole allerede er for lille. Der skal ske en langt større befolkningstilvækst, før det sker, mener Jens Jungersen.

Borgerforeningens regnskab for 2016 viste et underskud på knapt 6.000 kroner.

Til bestyrelsen var der genvalg af Inge-Karin Løth og Flemming Krogh, mens Kaj Haugaard og Hans Thomsen blev genvalgt som suppleanter.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med formand John Eskerod, næstformand Jan Præstegaard, kasserer Inge-Karin Løth, sekretær Flemming Krogh og materialeforvalter Jørn Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.