Kontraktfri Ove P: Har ikke talt med klubber

Ove Pedersens kontrakt med FC Vestsjælland udløber 30. juni, og parterne har endnu ikke talt om forlængelse.

19. maj 2014 09:36

FC Vestsjælland skal måske have en ny træner efter sommerferien. Holdets nuværende cheftræner, Ove Pedersen, har kontraktudløb 30. juni, og parterne har endnu ikke talt om at forlænge aftalen.

- Der er ikke noget nyt omkring min egen fremtid. Jeg har ikke talt med en eneste dansk klub omkring min fremtid, og det betyder også, at jeg ikke har talt med FC Vestsjælland om en kontraktforlængelse, siger Ove Pedersen.

Ove Pedersen har været cheftræner i FC Vestsjælland i tre sæsoner. Han har både ført klubben op i Superligaen, og i denne sæson har han sikret dem en flot 9. plads.

- Mit CV er blevet styrket markant i denne her sæson. Folk har måbet over, at vi rykkede op i Superligaen, og nu måber de over, at vi redder os endnu en Superligasæson, siger træneren.

På trods af de store resultater i FC Vestsjælland, så har Ove Pedersen ingen holdning til, om han har lyst til at tage endnu en tørn i Slagelse.

- Jeg kan ikke udtale mig om, hvorvidt jeg har lyst til at blive i FC Vestsjælland. Jeg kender ikke noget til klubbens strategi og visioner, så det er svært at sige, om jeg vil blive, siger træneren.

Ove Pedersen har været træner i over 25 år, og selvom hans kontrakt udløber om en måned, så er han ikke stresset over fremtiden.

- Jeg er slet ikke i panik. Jeg er ikke afhængig af, at jeg skal have et job i morgen, men jeg vil gerne slå fast, at jeg fortsætter som træner, siger han.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...