Kontroversiel musiker er psykisk syg

Den kontroversielle amerikanske musiker Chris Brown er blevet diagnosticeret med hele to psykiske sygdomme, afslører retsdokumenter.

1. marts 2014 13:38

Han er en af de kendisser, der efterhånden er mere kendt for sin dårlige opførsel end for den karriere, han oprindeligt brød igennem på.

Amerikanske Chris Brown, der kom på alles læber, da han tævede ekskæresten Rihanna, har nået endnu en milepæl i sit lange forhold til det amerikanske rets- og behandlingssystem. Retsdokumenter, som netmediet E! News er kommet i besiddelse af, viser nemlig, at Browns opførsel langt hen ad vejen har skyldtes to psykiske diagnoser - maniodepressiv sindslidelse og PTSD eller posttraumatisk stresslidelse.

- Mr. Brown har brug for tæt overvågning foretaget af behandlingslægen for at sikre, at hans bipolare sindslidelse forbliver stabil. Det er ikke usædvanligt, at patienter med posttraumatisk stresslidelse og bipolaritet II misbruger stoffer for at selvmedicinere deres biokemiske humørsvingninger og traumeudløsere, skriver Browns rehabiliteringsklinik til retten.

Ved retsmødet besluttede dommeren, at den plagede musiker skal forblive i sit rehabiliteringsforløb, selv om udtalelser fra klinikken har været positive. Brown mangler stadig at afsone 750 af sine sammenlagt 1000 timers samfundstjeneste.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...