Koppel kommer til Kappelborg

Danmarks Whitney Houston kommer til Nytårskoncerten på Kappelborg 16. januar 2016

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Lørdag 16. januar 2016 står Nytårskoncerten på Kappelborg i Divaernes tegn, og publikum kan glæde sig til divaer af begge køn på scenen. Koncertens hovednavn bliver den førende danske soul- og gospeldiva Marie Carmen Koppel, der indtager Kappelborg ikke mindre end tre gange, når først generalprøven og efterfølgende to nytårskoncerter ruller over scenen.

Danmarks Whitney Houston

Marie Carmen Koppel er kendt og elsket for sin store soul- og gospel-stemme, og har igennem årene opbygget et stort, trofast koncert-publikum i Danmark. Hun har fyldt koncerthuse, spillesteder og kirker gennem mange år med en stemme af imponerende intensitet, musikalitet og teknik på internationalt niveau. Det er ikke for ingenting, at hun bliver kaldt ”Danmarks Whitney Houston”.

Intens og helt-tæt-på oplevelse venter publikum

Det bliver igen en meget intens og tæt-på oplevelse for de 173 tilskuere, der får det store orkester, koret, solisten og den store lyd helt tæt på. I 2016 sikres succesen med Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske strygere under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen, og Klitkoret under musikalsk ledelse af Tove Therp. Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier. Indlagt i koncerten er også særlige overraskelser, som ikke skal røbes her, men som med garanti kun vil gøre Nytårskoncerten 2016 til en endnu mere speciel oplevelse.

- Koncertens tema er Diva, så uden at afsløre for meget, kan det røbes, at der bliver tale om et særligt varieret koncertprogram, lyder det fra kulturhuset og den særlige nytårskomité, der foruden kulturhusleder Lars Ilum, består af den lokale ildsjæl Chresten Sloth, Tove Therp, leder af Musikskolen i Frederikshavns Skagen afdeling, operasanger Jens-Christian Wandt samt dirigent Vagn Egon Jørgensen.

Billetsalget starter i Skagen

Fredag 27. november klokken 14 starter billetsalget på Skagen Turistbureau, hvor der serveres bobler i ventetiden.

Til forskel fra de forrige år åbner billetsalget på alle øvrige salgssteder - også skagenbilletten.dk - først dagen efter, lørdag d. 28. november.

Yderligere information om Nytårskoncert, billetbestilling med videre findes på www.kappelborgskagen.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.