Korntørringsanlæg brød i brand

Hurtig indsats af beredskab og staldvæg af beton hindrede storbrand på gård ved Hobro

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

MARIAGERFJORD:En brand i et korntørringsanlæg på en gård på Katbjergvej midt mellem Hobro og Mariager kunne have udviklet sig voldsomt, men det lykkedes onsdag morgen brandfolk fra Mariagerfjord Kommunes beredskab at hindre branden i at brede sig.

- Vi fik meldingen klokken 6.28, og det lød voldsomt, så vi rykkede både fra stationen i Hobro og Mariager samt med en bil fra Randers. Den kunne vi dog sende hjem igen. Det viste sig, at der var opstået ild ved et korntørringsanlæg, og branden havde bredt sig til en smule af tagkonstruktionen på en bygning ved siden af stålsiloen, forklarer indsatsleder Casper Weisberg, Mariagerfjord Kommunes Beredskab.

Han og 12 brandfolk brugte godt en times tid på at få slukket ilden og dernæst sikre, at der ikke var sprunget gnister ind i kornet eller ind i den bygning, hvis tagkonstruktion havde taget skade ved branden.

- Heldigvis var det betonvægge på selve bygningen, så ilden havde haft svært ved at få fat. Det var med til at hindre en storbrand, siger Casper Weisberg.

Ved knap 8-tiden kunne brandfolkene vende næsen hjemad igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.