Ishockey

Koryfæers absolut sidste slag på isen

FIK’s guldhold fra 2000 er lørdag med til de sidste kampe for Mike Grey og Tomi Jokinen

Mike Grey har sikret sig guldrandede medspillere til sin afskedskamp.Foto: Lars Pauli

Mike Grey har sikret sig guldrandede medspillere til sin afskedskamp.Foto: Lars Pauli

FREDERIKSHAVN:Der er linet op til et herligt, nostalgisk gensyn med en stribe af Frederikshavns bedste ishockeyspillere gennem tiderne, når Mike Grey og Tomi Jokinen spiller afskedskampe lørdag eftermiddag i Isstadion.

De to ishockeykæmper står bag hver sin navnestærk trup, der tørner sammen i en miniturnering med det nuværende tophold i AL Bank Ligaen fra White Hawks som tredje deltager.

Mike Grey har ikke overraskende valgt at spille sin afskedskamp sammen med gutterne fra FIK's guldhold år 2000, og når den nuværende assistenttræner for White Hawks får hjælp på isen af stjerner som russiske Ilya Dubkov samt tidligere landsholdsspillere som Bent Christensen, Klaus Nielsen, Thomas Reinert og Torben Benjaminsen, kan det ikke gå helt galt for Grey.

Især ikke når han i boksen får så kompetente herrer som træner Jiri Justra og holdleder Preben Glad.

Gensyn med Ullbors

Også hos Tomi Jokinen er der hentet solid hjælp i boksen i form af den populære svensker, Thomas Ullbors, der leverede resultater både i FIK og Vojens, inden han helligede sig helt andre kunstarter end isens.

På banen får Jokinen god hjælp af rutinerede spillere som Bo Uggerhøj, Torben Carlsen, Jørn ole Bertelsen, Bo Hansen og Ronni Knudsen samt nuværende profiler som Aalborg Pirates’ Christian Nordentoft og flere fra høgenes nuværende ligahold.

Nej, der er ingen tvivl om, at både Grey, Jokinen og alle andre både på og udenfor isen får en sjov eftermiddag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst