Sæby

Kostbare cykler stjæles fra stativ

Sæbynitter advarer andre mod at lade deres cykler stå natten over ved Sæby Rutebilstation

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hvis man har en dyr cykel og låser den fast til stativet med en wirelås, er man ikke sikker. Tyvene skærer stativerne over.

SÆBY:Mick Støvring og Flemming Jensen skulle begge hente kostbare mountainbikecykler nede ved Sæby Rutebilstation, og de mødtes tilfældigt, da de kom ned til rutebilstationen og begge opdagede, at cyklerne var stjålet.

Cyklerne var låst fast med wirelås til stativet og med den almindelige cykellås. Men tyvene havde skåret cykelstativerne over og var forsvundet med cyklerne.

- Det er virkelig frustrerende, for min cykel var kun en måned gammel, fortæller Mick Støvring, der nu har fået en tilsvarende cykel til 10.000 kroner af forsikringsselskabet.

Advarsel til alle andre

Cykeltyverierne fandt formentlig sted natten til søndag 17. maj, og Mick Støvring og Flemming Jensen advarer nu andre om at lade dyre cykler stå natten over nede ved rutebilstationen.

- Hvis jeg en anden gang skal med bussen, vil jeg gå til stationen, eller også vil jeg sørge for, at nogen henter min cykel, siger Mick Støvring.

Aflåste cykelskure

Flemming Jensen er ansat ved Nordjyllands Politi i Aalborg, og da han kom på arbejde om mandagen, hørte han, at der var anholdt en gruppe litauere i Aalborg, og politiet blandt tyvekosterne havde fundet flere MTB-cykler.

- Derfor gik jeg ned for at se, om min søns cykel var blandt tyvekosterne, men det var den desværre ikke.

Flemming Jensen ved altså ikke med sikkerhed, hvordan cyklerne er forsvundet ved rutebilstationen. Tyvene er ikke fundet, og det er cyklerne heller ikke.

- Jeg tror ikke, at vores cykler dukker op. Jeg tror de er endt i et andet land, siger politiassistent Flemming Jensen.

Mick Støvring opfordrer Frederikshavn Kommune til at lave mere sikker cykelparkering i Sæby.

- Jeg kommer fra Randers, og der har DSB fået aflåste cykelskure, som man skal have en nøgle for at få adgang til, og derefter kan man så låse sin egen cykel op.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.