Kostvejlederskole med vokseværk

Henriette Søvind og hendes kostvejlederskole er flyttet ind i pragtfulde lokaler på adressen Østerågade 6. Det blev fejret med en reception i torsdags. Foto: Ole Skouboe
1. september 2016 09:51

Henriette Søvind, kostvejleder, NLP-coach og livsstilsnyder, startede for halvandet år siden sin Kostvejlederskole op.

På grund af overvældende succes og vokseværk har hun nu set sig nødsaget til at flytte fra de hidtidige lokaler i Nørresundby til adressen Østerågade 6, 1.tv.

- Vi startede i sin tid op med otte elever. Efter sommerferien, i løbet af de kommende uger, starter der hold op med tilsammen flere end 100 elever. Med 150 fantastiske og nyrenoverede kvadratmeter på byens bedste plads, i hjertet af Aalborg, står vi nu godt rustet til at tage imod kunder fra det meste af landet, fortæller en glad og forventningsfuld Henriette Søvind.

Den dynamiske kostvejleder, der selv har kæmpet imod kraftig overvægt - og har vundet kampen - har specialiseret sig i at hjælpe folk med at få en sund livsstil, der holder resten af livet.

- Hele hemmeligheden er at droppe de fanatiske slankekure, og i stedet arbejde seriøst med en livsstilsændring, der giver varigt vægttab, pointerer Henriette Søvind.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...