Kovending: Hobro beholder Holvad

Hobro havde i første omgang opgivet at forlænge med Anders Holvad, men nu er en ny kontrakt underskrevet

Mathias Hove Andersen
Anders Holvad bliver i Hobro. Arkivfoto: Torben Hansen
Sport 8. juli 2016 14:39 - Opdateret 8. juli 2016 14:48

HOBRO: I slutningen af juni kunne Hobro IK meddele, at 26-årige Anders Holvad havde valgt at søge nye udfordringer, hvorfor angriberen ville forlade klubben ved kontraktudløb.

Ni dage senere har piben dog fået en anden lyd, og klubben har fredag udsendt en pressemeddelelse, hvor en ny aftale præsenteres.

- Vi har hele tiden gjort det klart for Anders, at vi gerne vil beholde ham. Han er en rigtig dygtig spiller, der altid arbejder stenhårdt og som også bidrager med godt humør uden for banen. Det er jo nogle værdier, vi rigtig godt kan lide her i klubben. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi alligevel kunne få enderne til at mødes, så Anders også spiller i Hobro IK fremover, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

Den nye aftale med Anders Holvad gælder for den kommende sæson, hvor angriberen har skiftet en deltidskontrakt ud med en fuldtidskontrakt.

- Jeg har hele tiden haft et ønske om at fortsætte her i Hobro, så jeg er utrolig glad for, at vi nu har fået en aftale på plads. Nu ser jeg frem til den kommende sæson, hvor jeg håber, at jeg kan blive fast mand på holdet. Det er min personlige målsætning at få flere kampe fra start og dermed få mere spilletid, end jeg gjorde i foråret, siger Anders Holvad.

I den seneste sæson blev angriberen noteret for 11 kampe og en enkelt scoring i Alka Superligaen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...