Mors

KPK fortsat sponsor for kvindelandshold

Firmaet har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale med Dansk Håndbold Forbund

Peter Bechmann, salgschef i KPK, oplever, at sponsoratet giver større kendskab til virksomheden. Privatfoto

Peter Bechmann, salgschef i KPK, oplever, at sponsoratet giver større kendskab til virksomheden. Privatfoto

MORS:KPK Døre & Vinduer og Dansk Håndbold Forbund har netop underskrevet en ny toårig sponsoraftale, og derfor vil kvindelandsholdet fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet.

Således fortsætter den nordjyske vinduesproducent sit store engagement i håndbolden, og det er noget som vækker stor glæde hos blandt andre Dansk Håndbold Forbunds direktør, Henrik M. Jacobsen.

- Vi har udviklet et rigtig stærkt forhold til KPK og er derfor meget stolte af at kunne fortsætte vores gode samarbejde. Vi tror på, at KPK er de helt rigtige til at sikre et højt kommercielt og sportsligt niveau indenfor kvindehåndbolden, og vi glæder os til at se deres mange fans på lægterne de kommende år, udtaler Henrik M. Jacobsen i en pressemeddelelse.

KPK har været sponsor for håndbolddamerne siden 2015.

- Vi er naturligvis stolte af at kunne forsætte samarbejdet med DHF. Vi tror på det projekt, der er blevet søsat med håndbolddamerne, og vi vil gerne være med til at støtte den fortsatte positive udvikling inden for dansk kvindehåndbold, siger KPK’s salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Samtidig ser vi klare fordele ved aftalen som virksomhed. Dels har vi oplevet en markant øget kendskabsgrad, og dels giver det internt stolthed blandt vores medarbejdere, der sammen med vores kunder har været rigtig glade for de unikke oplevelser, som landsholdssponsoratet indebærer. Vi ser frem til at få mange flere i de kommende år.

KPK’s nye aftale med DHF træder i kraft 1. januar 2018.

KPK Døre & Vinduer er en del af Inwido-koncernen. KPK beskæftiger cirka 250 medarbejdere i Nykøbing, hvor der er produktion, udvikling og ledelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst