Hjørring

Krüger vikarierer som direktør

06: Michael Karlborg fratræder stillingen efter længere tids sygdom, og sportschef Jacob Krüger træder til som konstitueret direktør.

Michael Karlborg (i midten) fratræder som direktør i FC Hjørring og erstattes midlertidigt af sportschef Jacob Krüger (til venstre) 
Foto: Bente Poder

Michael Karlborg (i midten) fratræder som direktør i FC Hjørring og erstattes midlertidigt af sportschef Jacob Krüger (til venstre) Foto: Bente Poder

Michael Karlborg har i mere end 3 år kæmpet med en kræftsygdom, og kommende svære behandlinger gør, at Michael ønsker at koncentrere sig om helbredet, skriver klubben på sin hjemmeside. - I FC Hjørring er vi selvfølgelig meget kede af det, men har fuld forståelse for hans beslutning, siger formand i FC Hjørring, Henrik Sørensen. Michael Karlborg trådte til i begyndelsen af FC Hjørrings udbygningsfase. - I de sidste 2 år er vi kommet langt, hvor den nylige beslutning om nyt stadion i Hjørring, giver FC Hjørring nogle fantastiske muligheder. - Første år efter en oprykning er ofte det svære, men FC Hjørring har bevist at klubben med rette, er etableret i 1 division. Også dette arbejde har Michael en stor aktie i. I FC Hjørring ønsker vi alle Michael alt held og lykke, siger Henrik Sørensen. Sportschef Jacob Krüger afløser Michael Karlborg i direktørstolen frem til nytår. - Til den tid er det så op til bestyrelsen at beslutte, om vi skal ansætte en ny direktør eller lave en helt ny konstellation, hvor Michaels opgaver deles ud på flere personer. Det ved vi ikke noget om endnu, siger Jacob Krüger.