Kræfter klar til CL-drama

Aalborg Håndbold brugte ikke unødig energi mod HC Midtjylland

Martin Larsen mener, at Aalborg Håndbold nu står rigtig godt rustet til at nappe andenpladsen. Foto: Michael Bygballe

Martin Larsen mener, at Aalborg Håndbold nu står rigtig godt rustet til at nappe andenpladsen. Foto: Michael Bygballe

AALBORG:Det var tydeligt, at Aalborg Håndbold stadig ikke har fået banket al pauserusten af efter det lange VM-opbrud i Boxer Herreligaen, men de to point kom i hus mod HC Midtjylland med en sejr på 23-20 torsdag aften.

Dermed har Aalborg Håndbold nu sikret sig et forspring på hele fem point ned til rækkens nummer tre, og andenpladsen ser efterhånden ud til at være i hus.

- Det ser rigtig godt ud, men vi ved også, at det er en meget tæt liga, hvor alle hold nærmest kan slå alle, så derfor vil vi ikke tage noget for givet endnu. Men andenpladsen er vores mål, og det er bestemt en god mulighed for os, siger bagspilleren Martin Larsen, der blev topscorer med fem mål.

Aalborg Håndbold gik samtidig brugt hele truppen og dermed er alle mand klar til weekendens Champions League-opgør, der også spilles i Isarenaen.

- Selvfølgelig var jeg ikke tilfreds med spillet hele kampen igennem, men vi kom for at få de to point, og det lykkedes til fulde. Vi fik brugt hele truppen og dermed også sparet nogle kræfter, inden vi skal spille en meget vigtig kamp i Champions League på søndag (mod Motor Zaporpzhye, red.). Og det har været kendetegnende for holdet hele sæsonen, at der hele tiden er spillere, der kan steppe op, når der er brug for det, sagde træner Jesper Jensen efter kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.