Kraftig røg i Albertslund: Lastbilværksted udbrænder

Politiet måtte advare beboere nær Albertslund Station mod at bevæge sig udenfor på grund af voldsom brand.

Kraftig røg i Albertslund: Lastbilværksted udbrænder

Et lastbilværksted brød natten til søndag i brand i Albertslund, og brandvæsnet kæmpede med at få styr på flammerne, som udsendte kraftig røg i flere timer.

- Det er en ret voldsom brand. Den udviklede sig meget voldsomt, siger vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi.

Den kraftige røg fik politiet til at advare beboerne i nærheden mod at bevæge sig udenfor, mens ilden hærgede på Holsbjergvej.

- Vi beder beboerne i de nærliggende områder, primært omkring Albertslund Station og øst og sydøst for Holsbjergvej om at holde sig inden døre og lukke døre, vinduer samt evt. ventilation, lød det Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet opfordrede desuden beboerne til at søge læge, hvis man fik det dårligt eller indåndede røgen.

Branden brød ud lidt over midnat, og omkring en time senere havde brandvæsnet kontrol over flammerne. Ilden blev dog først slukket omkring klokken 3, hvor advarslen til beboerne også blev afblæst. Ingen er kommet til skade.

Politiet kender endnu ikke årsagen til branden, men formoder, at ilden er opstået i en parkeret lastbil på værkstedet. Bygningen er nu totalskadet.

Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at ilden skulle være påsat, lyder det.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.