Krakket rejseselskab: Derfor må vi lukke

Direktør beklager, at Scanway/Tyrkiet Eksperten er gået konkurs

På websiden www.scanways.dk kommer rejseselskabet med sin forklaring på, hvorfor det har erklæret sig konkurs.

På websiden www.scanways.dk kommer rejseselskabet med sin forklaring på, hvorfor det har erklæret sig konkurs.

DANMARK:Hård konkurrence og lave salgspriser i rejsebranchen er forklaringen på, at Scanway/Tyrkiet Eksperten lørdag gav op og erklærede sig konkurs.

Det skriver selskabets administrerende direktør, Zeynep Dogusoy, på selskabets hjemmeside.

Hele hans besked lyder sådan:

”Kære gæster og samarbejdspartnere,

Det er med meget stor beklagelse, at vi må meddele, at vi i dag, 12. oktober 2013, desværre har måttet meddele Rejsegarantifonden, at det er umuligt for os at gennemføre vores planlagte rejser og dermed umuligt at fortsætte virksomheden.

Siden 1997 har vi sendt mere end en million danskere på ferie til hele verden, især til Tyrkiet. Vi takker hver og én for at have valgt os som deres rejsearrangør.

Den hårde konkurrence på markedet og lave salgspriser har desværre gjort det umuligt for os at fortsætte, og om end vi har undersøgt alle muligheder for at fortsætte, er dette desværre umuligt.

Vi takker af hele vores hjerte for 17 år i rejsebranchen og undskylder de problemer, vores lukning måtte medføre for kunder og samarbejdspartnere.

Alle nuværende pakkerejsegæster på vores destinationer i Tyrkiet vil komme hjem på Rejsegarantifondens foranledning og vil blive kontaktet via vores guider.

Alle fremtidige pakkerejsegæster og kun-fly kunder med konkursforsikring, der har købt rejse hos Scanway/Tyrkiet Eksperten, som endnu ikke er gennemført, kan enten ombooke deres rejse hos en af de øvrige danske rejsearrangører, der er medlem af Rejsegarantifonden, eller de kan få deres penge retur via Rejsegarantifonden. Vi henviser til Rejsegarantifonden via www.rejsegarantifonden.dk eller via tlf. 45 87 83 33.

De bedste hilsner på vegne af alle ansatte i Scanway/Tyrkiet Eksperten,

Zeynep Dogusoy

Adm. direktør”

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.