Krav om fem års fængsel for fem bordeller

Vietnamesisk mor og datter risikerer lange fængselsstraffe, hvis de findes skyldige i at stå bag bordelkæde.

Krav om fem års fængsel for fem bordeller

Mindst fem års fængsel og en enkeltbillet ud af landet. Det er hvad en 63-årig vietnamesisk kvinde risikerer, hvis byretten i København finder hende skyldig i omfattende bordeldrift.

Kvinden sad med lukkede øjne og bøjet hoved, mens anklager Maria Cingari fredag i Københavns Byret gennemgik beviserne mod kvinden. Af og til småbrokkede hun sig lidt og rystede på hovedet, for at tage afstand fra beskyldningerne.

Men ifølge anklageren har kvinden hele tiden forsøgt at virke svag og uforstående for at slippe af krogen.

- Det er min opfattelse, at det er det rene skuespil, kom det skarpt fra Cingari under proceduren.

Den vietnamesiske kvinde er tiltalt for at have høstet omkring 8 millioner kroner ved gennem flere år at drive fem bordeller rundt om i København.

Men hun har nægtet, at hun stod bag bordellerne. En række telefonaflytninger tegner dog et billede af en kvinde, der med anklagerens ord var frygtet i de kredse, hun kom i, og havde gang i flere kriminelle aktiviteter, end dem hun er tiltalt for.

På aflytningerne kan man høre kvinden diskutere, hvor mange penge, de prostituerede skal betale. Den 63-årige kalder sig selv bordelmutter og i en af samtalerne bestiller hun 1000 kondomer.

- Jeg tror ikke på et ord af det, hun har sagt i retten, konkluderede Maria Cingari.

Kvindens 25-årige datter er også tiltalt for at have deltaget i de lyssky forretninger. Hende vil anklageren have idømt halvandet års fængsel, men da hun er dansk statsborger, kan hun ikke udvises.

Politiet har blandt andet hæftet sig ved, at mens datteren ikke havde noget arbejde, så var moren førtidspensionist. Alligevel blev der sat store pengebeløb ind på deres konto. I bankbokse er der fundet smykker for 1,7 million kroner og de to lå også inde med en snes dyre designertasker.

Dommer og domsmænd skal nu votere færdig, før der kan afsiges dom i sagen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.