Kreative elever i landsdyst

69 kreative elever fra Aalborg Tekniske Gymnasium skal dyste om at være landets mest innovative og idérige
1. november 2016 07:06

Over 6000 elever og studerende samles i november til Danish Entrepreneurship Award, hvor de unge skal dyste på innovative ideer i flere forskellige konkurrencer.

69 elever fra Aalborg har allerede tilmeldt sig og kan forvente sparring på deres ideer fra en lang række erfarne erhvervsfolk, der tilbyder rådgivning til de idérige unge, når de mødes 17. november til Danish Entrepreneurship Award .

Eleverne får desuden selskab af alle deltagerne i de tre øvrige konkurrencer, og til Danish Entrepreneurship Award 2016 får de alle en mulighed for at fremvise deres skarpe idéer over for nogle af landets dygtigste erhvervsfolk.

- Alle deltagere har arbejdet længe med at udvikle deres innovative ideer, og på Danish Entrepreneurship Award får de en mulighed for at teste deres idé i konkurrencen mod andre. Samtidig får de brugbar sparring og kan blive inspireret af de mange erfarne iværksættere og erhvervsfolk. Det er en dag fyldt med værdifuld erfaring og læring, som de kan bruge senere i livet, siger Camilla Ryge Leth, projektleder for Danish Entrepreneurship Award.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...