Aalborg

Krejler: De tager vores kunder

Folk tømmer loftet og dumper priserne på bagagerumsmarkeder

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En siddende Villy Pedersen har oplevet bedre tider som kræmmer. - der er ikke mange penge i det mere, siger han.

AALBORG:Han er på den anden side af de 70 og har set en del krejlere komme og gå, siden han som syv-årig begyndte at klunse. Lørdag er han til bagagerumsmarkedet i Skalborg, hvor det er temmelig småt med mennesker. Og Villy Pedersen er ikke i tvivl om grunden, for noget har ændret sig.

- Krejlermarkedet er fuldstændig smadret. Folk tømmer loftet eller garagen og kommer herud, og så sælger de alt for ingenting. Der er ikke mange penge i det mere, siger Villy Pedersen, der for nylig solgte sit 180 kvadratmeter store hus og nu prøver at komme af med de sidste stumper - en rusten hæksaks og lidt andet fra skuret.
En mand løfter hæksaksen, og Villys blik øjner en handel. Men ikke denne gang, der er måske ikke rigtig købere til en brugt hæksaks.
- Vi krejlere er nogle specielle mennesker. Du kan stole på, at du nok skal blive snydt hen ad vejen, og hvis vi ikke brokker os over handelen, så går det nok meget godt, siger han med et smil, der trods alt skimtes i mundvigen.
Der er bagagerumsmarked igen på søndag på dyrskuepladsen i Skalborg og også Nibe Kræmmermarked både lørdag og søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.