Krig på ord inden krig i ringen

Nordisk boksebrag mellem Yigit og Poulsen

Anthony Yigit (til højre) har chancen for at gå op på 2-0 mod danske boksere, efter han sidste år besejrede Kasper Bruun. Arkivfoto: Photo Wende

Anthony Yigit (til højre) har chancen for at gå op på 2-0 mod danske boksere, efter han sidste år besejrede Kasper Bruun. Arkivfoto: Photo Wende

FREDERIKSHAVN:Tilskuerne i Arena Nord i Frederikshavn lørdag aften får en af de mere sjældne matchninger at se, når svenske Anthony Yigit tørner sammen med danske Kim Poulsen i en kamp om WBC Baltic Title i weltervægt.

Sidste år besejrede svenske Yigit nordjyske Kasper Bruun i et brag en kamp i Esbjerg, og nu er det altså Kim Poulsen, der får chancen for at lukke munden på den rapkæftede svensker.

Danskeren har inviteret sin østrigske kæreste, Eva Voraberger, til stævnet i Frederikshavn og håber at kunne give hende en sejr og et bælte i fødselsdagsgave.

- Eva kommer til Danmark for at støtte mig, Det er hendes fødselsdag samme dag. Efter jeg har slået Yigit, kan hun passende få WBC Baltic-bæltet som gave, siger Kim Poulsen, der ser kampen som en mulighed for at komme tilbage i varmen i international boksning.

Men svenske Yigit har ikke til sinds at tabe, selvom han har måttet bevæge sig en vægtklasse op for at tage kampen mod Kim Poulsen.

- Jeg læste et sted, at hvis Kim vinder, så ønsker han at give sin kæreste bæltet i fødselsdagsgave. Det er sødt, men det kommer ikke til at ske. Jeg er en flink fyr, så hvis bæltet er så vigtigt for hende, så vil jeg lade hende spænde det om livet på mig, efter jeg har slået hendes kæreste, siger den svenske højrefodsbokser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden