14-årig pige på knallert påkørte modkørende bil på Als

Overhaling i høj fart på knallert førte til sammenstød. Pårørende er underrettet.

En 14-årig pige er alvorligt kvæstet, efter at hun mandag på knallert påkørte en modkørende bil, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Ulykken skete på Lambjergvej nord for Høruphav på den sydlige del af Als.

- Vi modtager klokken 15.09 en anmeldelse om, at der er kaldt en ambulance ud til en 14-årig pige, der er kørt galt på knallert. Hun er kørt frontalt ind i en modkørende bil umiddelbart efter at have overhalet en anden bil, fortæller politiets vagtchef, Erik Lindholdt.

Pigen er alvorligt kvæstet, men var dog ved bevidsthed, mens hun modtog behandling på ulykkesstedet, fortæller Erik Lindholdt.

- Hun havde heldigvis styrthjelm på, men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om hun er uden for livsfare, lyder det fra vagtchefen.

Pigen er fra lokalområdet, og hendes pårørende blev underrettet kort efter ulykken. De er kørt til Odense Universitetshospital, hvor pigen modtager behandling.

Ifølge Erik Lindholdt har vidner fortalt politiet, at knallerten kørte med høj hastighed - formentlig også over det tilladte. Men politiet har ifølge vagtchefen endnu ikke undersøgt knallerten, og han kan derfor ikke sige, om den var i stand til at køre hurtigere end tilladt.

I forbindelse med politiets undersøgelse af ulykken er der tilkaldt en bilinspektør, en teknisk ekspert med speciale i trafikulykker. Bilinspektøren vil både foretage undersøgelse af ulykkesstedet og af knallerten.

Erik Lindholdt fortæller desuden, at ulykken skete på en smal bugtet vej med små bakker.

- Og så er der høj græs i siden og anden beplantning, så der har været et begrænset udsyn, lyder det fra vagtchefen.

Ud over pigen kom ingen andre til skade i ulykken.

For at køre knallert lovligt skal man være fyldt 16 år og have taget knallertkørekort.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden