Mand fundet død nær rådhus: Endnu en mand sigtes for drab

Samme dag som en mand blev fundet død ved en bænk i Aarhus, blev en 58-årig mand anholdt. To er nu sigtet.

Endnu en mand er blevet anholdt og sigtet for drab på en 34-årig mand, der 9. december blev fundet død i Rådhusparken i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den sigtede, der er 24 år, er blevet anholdt onsdag formiddag.

Han er dermed den anden mand, som er blevet anholdt og sigtet for drab i sagen.

Tidligere er også en 58-årig mand blevet anholdt og sigtet for drab. Han er foreløbig varetægtsfængslet frem til midten af januar. Han nægter sig skyldig.

Ifølge sigtelsen skulle han have kvalt offeret til døde, skrev B.T. i forbindelse med grundlovsforhøret 10. december.

Brian Voss Olsen, der er politiinspektør hos Østjyllands Politi, siger, at det er en del tekniske spor, som har ført til, at endnu en mand er blevet anholdt i sagen.

- Vi har foretaget en lang række afhøringer og undersøgt en del tekniske spor, og det har ført til, at vi nu har anholdt den 24-årige mand.

- Vi opretholder desuden sigtelsen på den 58-årige, og vi har fortsat en omfattende efterforskning foran os, før vi har fået klarlagt omstændighederne omkring drabet, siger han i pressemeddelelsen.

Det var torsdag 9. december omkring middagstid, at politiet modtog en anmeldelse om, at en mand lå død ved en bænk i parken. Her var han blevet fundet af en forbipasserende.

Politiet har ikke offentligt udtalt sig om, hvor det formodes, at den 34-årige mand har ligget i Rådhusparken. Politiet ønsker ikke at udtale sig nærmere onsdag.

Den 24-årige mand skal efter planen fremstilles i grundlovsforhør torsdag klokken 10 i Retten i Aarhus med begæring om varetægtsfængsling.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.