Mand uden kørekort stoppet i autocamper: Mistænkt for narkokørsel

En 39-årig mand sat bag rattet i en autocamper, da han blev stoppet af politiet

Politiet har mistanke til to bilister, som mandag blev stoppet i Thy. Blodprøver skal nu vise, om de har gjort sig skyldige i narkokørsel. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Politiet har mistanke til to bilister, som mandag blev stoppet i Thy. Blodprøver skal nu vise, om de har gjort sig skyldige i narkokørsel. Foto: Henrik Bo

THY:En 39-årig lokal mand kunne med fordel være blevet hjemme mandag, hvor han i stedet satte sig bag rattet i en autocamper og tog en køretur.

Lige efter kl. 11 traf han én af politiets patruljer, som hurtigt besluttede sig for, at de gerne ville tale med den 39-årige.

Det skulle vise sig at være en god ide, da manden snart måtte erkende, at han ikke havde noget kørekort.

Samtidig fattede betjentene mistanke til, at han kunne være påvirket af narkotika. Manden blev sigtet for begge forhold, og blodprøver skal nu afsløre, om den 39-årige har gjort sig skyldig i narkokørsel.

Mandag morgen fik også en træls start for en 17-årig dreng, som ganske uskyldigt kom kørende på cykel i Hvasskrydset i Thisted kl. 7.56.

Her blev han ramt af en bil, der kom kørende i østlig reting ad Ringvej, da den 27-årige kvindelige fører foretog et venstresving og overtrådte sin vigepligt.

Derved kolliderede cykel og bil, men ifølge politiets oplysninger kom ingen personer noget til ved uheldet. Den 27-årige kvinde er dog sigtet for at overtræde sin vigepligt.

Først på eftermiddagen var der endnu en formodet narkobilist på programmet for politiet, denne gang kl. 13.54 på Nørbyvej i Hanstholm.

Her stoppede politiet en 51-årig mand fra Vildbjerg, som muligvis var påvirket af narkotika. Manden blev sigtet, og en blodprøve skal nu vise, om han har gjort sig skyldig i narkokørsel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.