Nyt skyderi i Brøndby kædes ikke sammen med tidligere skud

25-årig meldes uden for livsfare efter skyderi i Ulsøparken i Brøndby Strand. Politiet søger vidner.

Et skyderi mod en ung mand i Brøndby Strand sent fredag aften kan ikke umiddelbart knyttes til en serie andre skyderier og drab i Storkøbenhavn i de seneste uger.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

En mand på 25 år blev såret af skud i Ulsøparken cirka klokken 23.30. Manden blev kørt til Rigspolitiet, og politiet har tidligere lørdag morgen kunnet oplyse, at offeret er uden for livsfare.

Gennem natten har betjente, hundepatruljer og efterforskere været i gang i området, der blev afspærret frem til klokken seks.

I en pressemeddelelse lyder det fra vicepolitiinspektør Peter Malmose, at hændelsesforløbet endnu ikke er afklaret, og at der heller ikke er noget motiv.

Intet tyder foreløbig på en forbindelse til flere andre skyderier på åben gade, lyder det fra Københavns Vestegns Politi.

Muligvis kan skyderiet sent fredag forbindes til et slagsmål, som skete omkring klokken 19 ved Kisumparken 118, som ikke ligger langt fra det sted, hvor den 25-årige blev skudt.

- Vi hører gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt i tiden før, under eller efter hændelsen, siger Peter Malmose. Det kunne for eksempel være personer eller biler.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.