Politi dropper en af drabssigtelserne i Mia Stevn-sagen

Politiets efterforskning har vist, at den ene af to mistænkte ikke har noget med drabet på Mia Stevn at gøre.

Efter drabet på Mia Stevn blev der lagt blomster og tændt lys på det sted, hvor hun sidst blev set i live. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Efter drabet på Mia Stevn blev der lagt blomster og tændt lys på det sted, hvor hun sidst blev set i live. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Anklagemyndigheden frafalder sigtelsen mod den ene af to 36-årige mænd i sagen om drabet på 22-årige Mia Skadhauge Stevn.

Det oplyser Nordjyllands Politi tirsdag. Dermed er der kun en mistænkt drabsmand i sagen. Det er en 36-årig mand, som 10. februar blev varetægtsfængslet i et grundlovsforhør og har været fængslet siden.

I samme grundlovsforhør blev den 36-årige, der nu ikke længere er mistænkt, også krævet fængslet. Men dommeren fandt ikke grundlag for det og løslod ham.

Politiet opretholdt dog sigtelsen, men har nu fundet ud af, at han ikke har noget med drabet at gøre.

- Vores omfattende efterforskning af denne 36-årige mands færden er nu afsluttet – og den viser, at han ikke har noget at gøre med, at Mia forsvandt, og at hun senere blev fundet afgået ved døden.

- Derfor er sigtelsen mod denne mand helt frafaldet, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi i politiets meddelelse.

Mia Skadhauge Stevn forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade natten til 6. februar.

Tre dage senere blev de to mænd anholdt. Og dagen efter anholdelsen fandt politiet ligdele i Dronninglund Storskov, som viste sig at stamme fra den unge kvinde.

Politiets omfattende efterforskning af sagen fortsætter. Politiet har af hensynet til dette arbejde og de pårørende ingen yderligere kommentarer, oplyser politiet.

- Vi kan ikke kommentere på detaljer i en igangværende efterforskning, men overordnet kan jeg slå fast, at vi fortsat har et omfattende arbejde foran os med at kortlægge forløbet, foretage afhøringer, undersøge tekniske spor og foretage sporanalyser samt gennemse videomateriale, siger Frank Olsen.

Fængslingen af den 36-årige mand, som fortsat er sigtet i sagen, stod til at udløbe på torsdag. Men han har frivilligt lade den forlænge igen, oplyser Frank Olsen til Ritzau. Fængslingen kan højst forlænges fire uger ad gangen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden