Politi: 68-årig mand døde ikke af kriminel handling

Tre mænd har været anholdt i forbindelse med en 68-årig mands dødsfald, men alle tre er løsladt igen.

Der er ikke noget, der tyder på, at en 68-årig mand, der søndag blev fundet død i sit hjem i Stevnstrup ved Langå, har været udsat for en kriminel handling.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Søndag blev tre mænd anholdt, to af dem blev hurtigt løsladt igen, mens den tredje forblev i politiets varetægt. Mandag eftermiddag er han også løsladt.

- Den retsmedicinske undersøgelse af den afdøde 68-årige blev foretaget mandag. Undersøgelsen viste ingen tegn på, at den afdøde skulle have været udsat for en forbrydelse.

- På baggrund af de retsmedicinske undersøgelser og resultatet af de efterforskningsskridt, som politiet har foretaget, er der altså ikke noget, der tyder på, at der er sket en kriminel handling, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Dødsfaldet er sket på en adresse i Blomsterparken i Stevnstrup, og søndag beskrev politiet dødsfaldet som "mistænkeligt" på Twitter.

I et senere opslag lød det, at der skulle foretages "en række efterforskningsskridt", og der ville gå nogen tid, før yderligere oplysninger kunne frigives.

Den præcise dødsårsag bliver ikke oplyst i pressemeddelelsen. Mandens pårørende er underrettet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.