Stor julefrokostweekend: Sådan gik det i Thy og på Mors

Snaps, sild og højt humør - når det bliver julefrokosttid, står politiet altid klar til at rykke ud, skulle behovet opstå

Det har været en stor julefrokostweekend, men det er nærmest ikke til at se i døgnrapporterne, fortæller politiet. <i>Foto: Bo Lehm</i>

Det har været en stor julefrokostweekend, men det er nærmest ikke til at se i døgnrapporterne, fortæller politiet. Foto: Bo Lehm

THY/MORS:Den forgangne weekend var den første af sæsonens helt store julefrokostweekender.

Derfor var lokalpolitiet i Thisted indstillet på, at der kunne blive brug for ordensmagten i nattelivet, når de mange feststemte mennesker rullede sig ud.

Én enkelt gang måtte poltiet rykke ud til Dampmøllen i Thisted, hvor et par gæster havde svært ved at følge dørmændenes anvisninger.

Det drejede sig om to unge mænd fra lokalområdet på henholdsvis 21 og 16 år. De har begge fået en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Men udover den episode kan politikommissær Henrik Skriver Jensen melde om en særdeles rolig weekend for politiet, i hvert fald hvad angår nattelivet.

Faktisk har der ikke overhovedet været behov for politimæssig indblanding i nattelivet på Mors i en sådan grad, at det er kommet med på døgnrapporten.

- Det var en af de helt store julefrokostweekender, og det taget i betragtning, har der ikke været voldsomt mange sager. Det er før set værre, udtaler Henrik Skriver Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.