To anholdt efter drab i Dragør: Offer blev stukket flere gange

En 54-årig mand døde søndag efter flere knivstik ved Dragør Fort. To mænd er anholdt i sagen.

To mænd, der er anholdt efter et drab ved Dragør Fort, ventes mandag eftermiddag at blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

To mænd, der er anholdt efter et drab ved Dragør Fort, ventes mandag eftermiddag at blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

To mænd er blevet anholdt, efter at en 54-årig mand søndag aften blev dræbt med kniv ved Dragør Fort.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

- Vi mener, at de to personer har en forbindelse til drabet, men det er for tidligt at sige, hvorvidt de er identisk med de to personer, som overfaldt den 54-årige.

- Vores umiddelbare efterforskning viser, at den 54-årige ikke har været et tilfældigt udset offer, men vi efterforsker bredt, og det er også for tidligt at lægge os fast på et motiv, siger politiinspektør Dannie Rise i meddelelsen.

De anholdte er to mænd på henholdsvis 31 og 28 år.

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet ved Dragør Fort søndag klokken 18.29. Her var den 54-årige ifølge politiet kort forinden blevet overfaldet af to personer.

Han var stukket flere gange med kniv, og hans liv stod ikke til at redde.

Nogle timer senere blev den 31-årige mand anholdt, og natten til mandag blev den 28-årige anholdt.

De to anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret mandag med krav om varetægtsfængsling. Det ventes at blive afholdt klokken 13.

Anklageren vil i den forbindelse begære lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Imødekommer dommeren ønsket, vil de to mistænktes eventuelle forklaringer være hemmelige for offentligheden. Det samme vil de nærmere beviser i sagen.

Politiet oplyser ikke, hvordan de to mænd forholder sig i sagen.

Søndag aften var politiet på grund af overfaldet massivt til stede ved Dragør Fort, og mandag vil nærpolitiet være til stede ved fortet med den mobile politistation frem til klokken 12 og igen fra klokken 16 til 19.

Her kan alle komme og tage en snak med politiets betjente.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.