Ung mand fængslet for at voldtage 16-årig under festival

En pige på 16 år er ifølge politiet blevet voldtaget under Bork Festival. En 21-årig mand sigtes, men nægter.

Politiet anholdt søndag en 21-årig mand, som mistænkes for voldtægt. Mandag blev den unge mand fængslet i foreløbigt fire uger. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Politiet anholdt søndag en 21-årig mand, som mistænkes for voldtægt. Mandag blev den unge mand fængslet i foreløbigt fire uger. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En 21-årig mand er blevet anholdt og sigtet for at have voldtaget en 16-årig pige under Bork Festival natten til søndag.

Selv nægter han sig skyldig, men en dommer i Retten i Herning har mandag fundet begrundet mistanke mod den unge mand og varetægtsfængslet ham i foreløbigt fire uger, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Der er risiko for, at manden, der er østeuropæer, kan flygte, og så sker fængslingen for at undgå påvirkning af vidner.

Ifølge avisen går sigtelsen på, at den 21-årige skal have fastholdt pigen og gennemført samleje med hende uden samtykke i en vogn ved Hemmet.

Der var lukkede døre ved retsmødet mandag, så detaljer og den 21-åriges forklaring holdes hemmelige.

TV MidtVest skrev tidligere mandag, at voldtægten skal være sket natten til søndag, og den unge mand blev anholdt søndag eftermiddag.

Bork Festival er også kendt som Bork Havnefest. Festivalen blev afholdt onsdag til søndag og har ifølge festivalen 7000 daglige gæster. I år har blandt andre Rasmus Seebach, L.O.C., Martin Jensen og Gnags spillet på festivalen.

Arne Enggaard Poulsen, der er presse- og marketingansvarlig for Bork Festival, oplyser til TV MidtVest, at politiet har bedt festivalen om forskellige oplysninger i sagen, hvilket den har hjulpet med i det omfang, det har været muligt.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.