Krisemøde i Thisted FC

TFC har ikke leveret varen, og klubbens ledelse kalder nu trænerne til møde

Thisted FC tabte søndag 0-4 til bundholdet Kjellerup, og det har fået direktør Hans Egon Olesen (t.v.) og formand for bestyrelsen i TFC Elite Poul Erik Christensen (t.h.) sammen med resten af ledelsen til at indkalde til møde.Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Thisted FC tabte søndag 0-4 til bundholdet Kjellerup, og det har fået direktør Hans Egon Olesen (t.v.) og formand for bestyrelsen i TFC Elite Poul Erik Christensen (t.h.) sammen med resten af ledelsen til at indkalde til møde.Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Målsætningen inden sæsonstart var klar for Thisteds hold i anden division: Man ville helt op i toppen af tabellen og blande sig. Men efter ti kampe, altså præcis en tredjedel af turneringen, ligger TFC på en tolvteplads, blot to point over nedrykningsstregen, skriver Thisted Dagblad tirsdag.

Seneste nederlag var søndag, hvor bundholdet Kjellerup slog Thisted på hjemmebanen, Sparekassen Thy Arena, med hele 0-4.
Det fik ledelsen til at indkalde trænerne til møde mandag aften. Et møde med spillerne følger eventuelt senere.
- Vi drøfter periodevis vores mål med trænere og spillere, men efter i går (søndag, red.) skal vi have en snak. For den indsats var uacceptabel, også overfor publikum og sponsorer, siger direktør i TFC Elite Hans Egon Olesen.
Han pointerer, at der ikke er udsigt til hverken trænerskifte eller nye spillerindkøb i den nærmeste fremtid.
- Det vigtigste ved det møde er, at finde ud af, hvad trænerne vil gøre for at komme videre og op af dette hul. Samtidig vil vi høre dem om, hvad vi som ledelse kan bidrage med, forklarer Hans Egon Olesen.
Han indrømmer, at sæsonstartens målsætning er sat på standby, og at det nu drejer sig om at få livsvigtige point. Hvordan det helt konkret skal ske, kan direktøren ikke svare på for nærværende, men antyder, at nogle af de knapper der skal skrues på, handler om at sikre forsvaret mere.
- Alle er jo trætte af situationen, og jeg kan godt forstå, hvis publikum og andre interesserede undrer sig over, hvad der sker. Men nu tager vi denne snak, og finder ud af hvordan vi bedst kommer videre, afrunder Hans Egon Olesen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.