Kriseramt Woods har kniven for struben

Tiger Woods har haft en skidt sæson. Nu skal han vinde i weekenden for at komme ind i en stor turnering.

Tiden er ved at rinde ud for golfspilleren Tiger Woods, hvis han skal redde det, han selv kalder "en frustrerende PGA-sæson."

Han har misset cuttet i tre turneringer, trak sig fra en turnering, og er i otte turneringer kun nået blandt de 25 bedste en enkelt gang. Miserabel statistik for en mand, som før har vundet turneringer på samlebånd.

Verdens tidligere nummer et er nu nummer 266 på verdensranglisten, så han kan ikke komme ind i næste uges WGC Bridgestone Invitational i Ohio. En turnering, han ellers har vundet otte gange tidligere.

Eneste chance for at komme ind i næste uges turnering er, hvis han vinder i denne uge, hvor han spiller Quicken Loans National-turneringen.

Tiger Woods har også været skadet og er blevet opereret i ryggen. Det går bedre og bedre, men Woods erkender, at han troede, at hans spil ville være bedre nu.

- Jeg troede ikke, at det ville vare så længe. Jeg troede, at jeg stadig ville have mit korte spil at falde tilbage på og finde det gode spil hurtigere, siger han ifølge Reuters på pressemødet før turneringen.

- Det er frustrerende ikke at vinde golfturneringer, ikke at være med til at kæmpe om sejrene ret tit. Men jeg ved, hvor små marginalerne er, og jeg ved, at jeg bare mangler et slag her og der, så vender det, siger han videre.

Den 39-årige amerikaner gik sin dårligste runde som professionel golfspiller ved en turnering i juni, og siden da har han misset cuttet ved både British Open og US Open.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.