Kriseramte Mors-Thy i akut pengenød

Mors-Thy Håndbold indkalder aktionærer og sponsorer til møde om økonomiske problemer.

Kriseramte Mors-Thy i akut pengenød

Håndboldklubben Mors-Thy Håndbold er kommet i økonomiske problemer på grund af manglende indtægter på sponsorsiden og kalder derfor aktionærer og sponsorer til et møde for at orientere og klubbens kritiske situation.

Ifølge en pressemeddelelse fra klubben lyder det, at klubben i foråret planlagde nye eventtiltag, som skulle kompensere for de manglende indtægter.

- Men vi må desværre konstatere, at disse tiltag på grund af tidspres ikke blev realiseret som håbet. Mors-Thy Håndbold vil til mødet komme med en uddybelse af situationen, lyder det i meddelelsen.

- Vi håber, at alle med interesse i klubben vil møde op til mødet, således at vi i Thy og på Mors stadig kan spille ligahåndbold, lyder det i meddelelsen.

Klubben skulle angiveligt have afholdt et krisemøde torsdag aften, hvor det kom frem, at Mors-Thy Håndbold kæmper med et underskud på 1,7 millioner kroner, skriver sporten.tv2.dk.

Samme medie kunne samtidig berette, at klubbens spillere ikke vil få udbetalt løn den 1. juli grundet klubbens krise.

Krisemødet afholdes mandag den 2. juli klokken 19.

Håndboldherrerne fra Mors-Thy var en af den seneste sæsons positive overraskelser og var tæt på at kvalificere sig til slutspillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.