Dronninglund

Kristent fællesskab i nye lokaler

Missionshuset er sat til salg

Det gamle missionshus, der er fra 1901, er nu sat til salg. De mange aktiviteter er flyttet til Sognegården. Foto: Jørgen Ingvardsen

Det gamle missionshus, der er fra 1901, er nu sat til salg. De mange aktiviteter er flyttet til Sognegården. Foto: Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:Dronninglund Indre Mission flyttede 1. august de fleste af aktiviteterne til Sognegården på Rævdalsvej 5 og har sat det gamle missionshus til salg. Det har ellers været mødested for mange mennesker gennem mere end 100 år. Huset blev indviet til brug i 1901, men ved generalforsamlingen i marts sidste år var der stor opbakning til at flytte arbejdet til en anden adresse. Efter aftale med Menighedsrådet er det nu besluttet, at det frivillige kirkelige arbejde fortsætter i Sognegården.

Dronninglund Indre Mission har et omfattende program, der bl.a. omfatter bibelkursus, familieaftener på tværs, mødeaftener og klub for juniorer på programmet.

Der inviteres til bibelkursus flere gange. Temaet her er trosbekendelsen, der er et fælles udtryk for den kristne tro, som indgår i enhver gudstjeneste. Gennem undervisning og samtale kan deltagerne blive klogere på, hvad der ligger bag de gamle formuleringer.

En gang om måneden er der familieaftener på tværs af generationer og sprog. Her mødes børn, unge og ældre, danskere og folk fra andre kulturer til fælles spisning, sang, leg og bibelfortælling.

Derudover er der mødeaftener i samarbejde med Indre Mission i andre byer i Østvendsyssel, og der er fælles mødeaftener med Nyt Liv. Hver torsdag kl. 17.45 til 19.15 er børn fra otte-års alderen velkomne i Juniorklubben. Her kan børnene få gode og sjove oplevelser, og de møder Bibelens budskab, så der bliver rum for at tale om Gud, Jesus og tro. Klubben er tilsluttet Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.

En gang om måneden er der bibelstudium på programmet. Det foregår i mindre grupper i hjemmene. Her er der plads til flere, så nye er velkomne.

Vil man vide mere om Dronninglund Indre Mission, kan man finde det på hjemmesiden: dronninglund-indre-mission.dk.

Dronninglund Indre Mission ledes af en koordineringsgruppe, der består af Arne Haven, Birgit Særkjær, Solveig Borrisholt, Rigmor F. Jakobsen og Jens Nørgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.