Sport

Kristjánsson er klar til gensyn

Aalborg Håndbold cheftræner, Aron Kristjánsson, står overfor sin tidligere arbejdsgiver for første gang

Aron Kristjánsson står overfor første møde med KIF Kolding København, siden han selv var ansat i klubben. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Aron Kristjánsson står overfor første møde med KIF Kolding København, siden han selv var ansat i klubben. Arkivfoto: Laura Guldhammer

AALBORG:Aalborg-cheftræner Aron Kristjánsson havde stor succes i sin tid som styrmand for KIF Kolding København.

Det blev til blandt andet to danske mesterskaber, inden partner ophævede samarbejdet i 2015. Lørdag eftermiddag står han overfor sin tidligere arbejdsgiver for første gang, når Aalborg møder KIF Kolding København på udebane i 888Ligaen.

- Det er altid spændende at møde de klubber, som man tidligere har været i, og man har et forhold til. Så jeg glæder mig meget til kampen, siger Aron Kristjánsson, der til opgøret har en ekstra stor trang til at hente to point.

Lørdagens modstander har ikke været ligeså suveræne, som man er vant til at se dem. Det er kun blevet til fem sejre i de første 11 kampe, og ifølge cheftræneren skyldes det skiftet til den nye spillestil.

- De har haft en svær start, og de havde nok regnet med at være oppe i toppen. De har et godt hold med mange gode individualister og stor kvalitet i holdopstillingen. Men de har haft svært ved at få de skandinaviske spillere til at vænne sig til den nye spillestil, og det har ramt dem rent resultatmæssigt, forklarer Aalborgs cheftræner.

Men selvom det er et slagent KIF-mandskab, Aalborg møder, er det ikke nødvendigvis et godt tidspunkt at møde dem på.

- De er pressede til at hente to point. Derfor ved jeg ikke, hvor godt et tidspunkt det er at møde dem på. Hvis de fortsætter i samme stil, som de har gjort, og vi fortsætter i vores, så har vi gode muligheder.

Kampen spilles klokken 16.10.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst