Kristjánsson: Vi kan slå alle hold

Aalborgs cheftræner gør status for første halvdel af grundspillet inden kampen mod SønderjyskE

Aron Kristjánsson går efter at få point med i slutspillet. Arkivfoto: Claus Søndberg

Aron Kristjánsson går efter at få point med i slutspillet. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Aalborg Håndbold har nu været igennem samtlige 13 modstandere i denne sæson. Det har resulteret i 10 sejre, tre nederlag og en foreløbig førsteplads i 888Ligaen.

Det glæder naturligvis cheftræner Aron Kristjánsson.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket, men jeg er glad for, at vi har præsteret på den her måde. Vi kan vinde mod alle hold. Vi har mødt nogle stærke modstandere, og det er sommetider marginaler, som afgør tingene. Vi har holdt god stabilitet og vundet de fleste af de kampe, som vi skal vinde. Og så har vi haft marginalerne med os blandt andet mod BSV og KIF ude. De gik så lige imod os mod Holstebro senest, siger Aron Kristjánsson.

Onsdag tabte aalborgenserne 25-26 på hjemmebane til TTH Holstebro, og det smalle nederlag skal vaskes væk i eftermiddag mod SønderjyskE.

- Vi skal rejse os igen. Vi spiller hjemme, og vi vil vinde. Men vi skal blive bedre til at holde fast i tingene hele vejen igennem kampen. Det glemmer vi lidt mod Holstebro nogle gange. Men holder vi os til konceptet og scorer på vores store chancer, så har vi gode muligheder, lyder det fra cheftræneren.

Kampen mod SønderjyskE skal samtidig lægge grundlaget for de resterende tre kampe i december, hvor nordjyderne håber på højest muligt udbytte.

- Vi har spillet en god første halvdel. Nu starter vi på en ny halvdel, og det er forfra igen. Vi skal gerne samle så mange point inden jul, så vi kan holde førstepladsen. Jeg har en god følelse for tingene. Det er vigtigt at blive nummer et eller to i ligaen, så vi kan få point med over i slutspillet.

Kampen mellem Aalborg Håndbold og SønderjyskE spilles klokken 15.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.